Biografie


´I wanna hear Your voice´ en ´No one else like You´ zijn de eerste tracks die singer/songwriter ´Khadija Spittka´ samen met haar man Markus Spittka begin mei 2012 opnamen. Deze eerste tracks werden gemasterd in de ´Loco´ studio in Horst. Na samen enkele jaren de zangdiensten te hebben geleid in de Volle Evangelische gemeente ´Charisma´, werd het  tijd voor beide om de opgespaarde maar nooit uitgewerkte inspiratie, uit te werken en vast te leggen op een geluidsdrager met als doel om een volledig debuut album uit te brengen.

Na opname van beide tracks wordt er dan ook op het moment hard gewerkt aan een full-lenght album met als doel om een zo gevarieerd mogelijk repertoir ten gehore te brengen. Van soul, Funk, Pop en rock tot ballads. Uitgangspunt is wel dat de boodschap Christelijk is. Niet een doorsnee Reli-band maar een band met christlijke hedendaagse muziek en dat kan kwa styl vanalles zijn. Dit is duidelijk terug te horen op de single ´I wanna hear Your voice´. Teksten zijn dan ook niet gecompliceert, maar het gaat om de boodschap die door een tekst naar buiten  wordt  gedragen. 

Dit behoort ook in de meest ´catchy´ songs te gebeuren of dit nou rock, pop of een andere muziekstyl  betreft.

Sommige  liederen werden  al zondags tijdens de eredienst gespeeld, echter konden bezoekers de liederen nooit terugvinden op Youtube of dergelijke websites omdat er gewoonweg geen opnames existeerden.


Markus Spittka tevens muziekleider in ´Charisma´ en  bassist van de instrumentale fusion formatie voormalig ´Harapan´ ,  schrijft samen met Khadija de composities en verzorgt de arangementen. Beide werken voor de live performance samen met verschillende muzikanten (Resurrection band)

Khadija´s inspiratie is breed uiteenlopend waardoor composities enorm vanelkaar kunnen verschillen.  Met haar donker getinte stem weet ze telkens weer elke song sprankelend te maken.  

Dit maakt het componeren  en arrangeren voor beiden tot een grote uitdaging.


Naast singer/songwriter  zijn Khadija en Markus ook werkzaam als muzikaal coach in hun eigen homestudio ´Glory Music  Studio Venlo´,  waarbij jong en oud talent wordt begeleid voor zowel  zang,  en heb bespelen van gitaar of basgitaar. Met sommige muzikanten worden dan weer opnames gemaakt  om ervaring en motivatie uit te breiden. Het delen en investeren in talent is naast het schrijven van eigen werk, een groot doel van beiden.  Het is mooi en waardevol om Gods talent op deze wijze te mogen delen.


Voor meer informatie over ´Glory Music Studio´ Venlo vind je onder Glory Music Studio.