Disclaimer


De op deze website getoonde informatie wordt door Khadija Music met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Khadija Music verstrekt door middel van deze website louter informatie. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Khadija Music aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Khadija Music aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Khadija Music opgenomen informatie.

Hoewel Khadija Music alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Khadija Music niet aansprakelijk de voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.
Eventuele wijzigingen naar sites die niet door Khadija Music worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Khadija Music uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Khadija Music worden onderhouden wordt afgewezen.

Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud van de site, stuur dan een bericht naar Khadija Music. Zie hiervoor het onderdeel "Contact".